Asam Garam Kehidupan: Giveaway SAMBAL.

Nuffnang

Pages

16 Nov 2015

Giveaway SAMBAL.

Simple je. Tapi ni update kat tepon, so takdelah dapat nak buat canggih-manggih sangat. Kat tadika ni ada je komputer, wifi tapi tak beranilah nak guna untuk buat keje2 peribadi camni, taknak ada terselit syubahah ke..
So, senang je.. Untuk yang saya sebut nama di bawah ni, sila whatsapp ke saya 0136560422. Diorang ni selalu setia berkunjung ke laman saya yang tak berapa nak segar mewangi ni al maklum jarang dapat dibaja dan disiram...walaupun tinggal tak berapa kerat, tapi cukuplah buat memeriahkan laman saya ni, ye kakzakie, knor cinnamon, hainom okjer, UA..sorilah tak bole nak link ke saya yang tak reti sebab guna phone, kalo kt pc bolela.
Yang ni plak dulu pernah menyulam kasih belum berbalas, in shaa Allah saya nak balas ni, JM, Nhhas dan baby_pose, sila wasap juga.

Untuk yang lain yang sudi follow, ni kira 3 in 1 ni, tambah follower, erat silaturrahim dan promosi, hi hi..5 hari jr, cepat2, sape cepat dapat sambal. Follow, wasap, dapat sambal ikan Terengganu style.

So, sekali lagi...whatsapp ke 0136560423. Kita jumpa 5 hari lagi, in shaa Allah..ilal liqa'.

9 comments:

  1. As salam NA..

    Wowwww sambal ikan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala..UA, wat malu-malu kucing lak, tak kira, nak juga alamat, muktamat!

      Delete
  2. In shaa Allah
    Mcm sdppp jer tu.
    Rezeki subhah..jgn main2 tu..kn

    ReplyDelete
  3. P/s Masuk gmbr sambal tu sekali ker...dh masuk no wtsppp tpi tk lepas2...

    ReplyDelete
  4. Wahhhh...... rezeki jangan ditolak katanya. Tq NA.....kena ucap TQ dulu walaupun bendanya belum on the way hihi....

    ReplyDelete
  5. Wahhhh...... rezeki jangan ditolak katanya. Tq NA.....kena ucap TQ dulu walaupun bendanya belum on the way hihi....

    ReplyDelete
  6. Hi hi, mmg blm pun..tapi janji ttp pegang, antara cepat ngn lambat jr

    ReplyDelete

Asam Garam Kehidupan Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign